Naar de film in de meivakantie!

In de meivakantie kun je in Filmhuis De Nieuwe Scene nu ook naar ONDER HET MAAIVELD JUNIOR. Een speciale versie van de film speciaal voor kinderen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op de website van Filmhuis De Nieuwe Scene

Wees er snel bij, want er zijn maar 2 voorstellingen op woensdag 3 mei en zondag 7 mei.

Heb je de vorige voorstelling van ONDER HET MAAIVELD gemist? Dan heb je nog een aantal kansen om de film te gaan zien op 28 april, 7 mei, 20 mei en 22 mei. Kijk voor meer informatie op de website van Filmhuis De Nieuwe Scene

De film-docu ‘Onder het Maaiveld’ is gemaakt door dezelfde makers als de populaire film-docu ‘De Nieuwe Wildernis’ (2013) die maar liefst door 700.000 mensen werd bekeken en meerdere prijzen won. Samen met de twee vervolgfilms, ‘Natuur in de Delta’ en ‘De Wilde stad’, waren dit de meest succesvolle Nederlandse natuurfilms ooit.

Voor deze film zijn er ook opnames gemaakt bij Herenboeren Aan den Drecht in Leimuiden met Herenboer-boer Isabel. We zijn super trots dat we met Herenboeren nu onderdeel uitmaken van deze mooie film die gaat over de wondere wereld van ons bodemleven. 

 

Deel dit bericht: