Informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in september

Inmiddels hebben al 139 geïnteresseerden, die graag herenboer willen worden, de intentieovereenkomst ondertekend. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en trots op!
Om echt van start te kunnen zijn wij nog op zoek naar 11 mensen die ook die droom hebben om straks herenboer te worden. Heb jij wel eens van herenboeren gehoord, maar weet je niet precies wat het concept inhoudt? Of ben je juist super enthousiast over ons concept maar twijfel je nog om de intentieovereenkomst te tekenen? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten in september. 

Op zaterdag 17 september van 10.00 uur tot 12.00 uur en op zaterdag 24 september van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseren wij twee informatiebijeenkomsten in Grand-café Onder de Linden, D’n Horstgraaf, Auxiliatrixweg 35 in Venlo. 
Het bestuur is aanwezig om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. We vinden het fijn om met iedereen persoonlijk kennis te maken en onder het genot van een kopje koffie te praten over onze plannen!
Ook is er gelegenheid om naar de grond te lopen waar de Herenboerderij gaat komen. Iedereen die lid wil worden van Herenboeren Ulingshof kan ter plekke een intentieverklaring ondertekenen. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de informatiebijeenkomst te komen en wel de intentieovereenkomst willen tekenen? Dan kun je via ulingshof@herenboeren.nl een intentieverklaring aanvragen, en die ingevuld en getekend naar ons terugsturen.

Deel dit bericht: