Preuf ’t Ven

Op zondag 24 juli vindt het evenement Preuf ‘t Ven plaats en wij als Herenboeren Ulingshof zijn erbij!
Door deel te nemen willen wij nog meer bekendheid genereren voor onze coöperatie. Maar uiteraard ook om nog meer leden te werven. Want zoals jullie in deze nieuwsbrief kunnen lezen komen we nog een paar leden tekort.
Mocht je nog familieleden, vrienden en/of kennissen hebben die nog twijfelen? Die niet naar een van de informatieavonden/-middagen konden komen? Laat ze dan naar Preuf ‘t Ven komen. Dan vertellen we ze graag alles over onze mooie coöperatie.

Datum: zondag 24 juli 2022
Locatie: In den Boomgaard, Genrayweg 44 in Venlo
Tijd: 11.00 – 17.00 uur

 
Hulp nodig bij opbouwen en afbreken
Het hele evenement is door en voor bewoners uit ’t Ven georganiseerd. Daarom wordt aan de deelnemers gevraagd om mee te helpen bij het opbouwen en afbreken van de stands. Daarvoor zoeken wij hulp. Heb jij tijd op zaterdag 23 juli vanaf 11.00 uur? Kom dan naar de Genrayweg 44 en help ons mee. Je bent ook welkom om mee af te breken op zondag 24 juli vanaf 17.00 uur. Dus stroop je mouwen op en pak alvast mee aan. Heb je interesse om een paar uurtjes samen de kraam te runnen? Dat is zeker ook mogelijk. Samen maken we er iets moois van bij de Herenboeren Ulingshof. Laat het even weten via het volgende formulier. Dankjewel!

Deel dit bericht: