Informatiewebinar over “De Plaatsen” door Herenboeren Nederland

ย 
De Plaatsen wordt een landelijk netwerk van regionale (praktijk)centra voor ontmoeting, opleiding, en innovatie naar een duurzame omgang met de bodem. Door anders om te gaan met de bodem, kunnen bestaande en nieuwe boeren een groot positief verschil maken in de huidige crises in biodiversiteit en stikstof. Maar hoe doe je dit als boer, als je klem zit tussen bank en burger, die je decennia lang gevraagd hebben om heel goedkoop voedsel te produceren?
ย 
๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐Ÿญ: ๐——๐—ฒ ๐—ž๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ
De eerste Plaats (coรถperatie De Kleine Aarde in Boxtel) wordt รฉรฉn van de plekken waar een deskundig team zal klaarstaan om huidige en toekomstige boeren inspiratie, training en begeleiding te bieden. Zodat zij zelf kunnen werken aan een nieuwe toekomst voor hun bedrijf.
ย 
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป-๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด?
In het bijzonder kan De Plaatsen een belangrijk fundament leveren voor de zoektocht naar input-nul (het grondstoffengebruik van buitenaf minimaliseren/overbodig maken). Dat levert nu nog veel onbeantwoorde vragen op voor onze Herenboeren, die vanaf De Plaatsen beantwoord kunnen gaan worden. Hiervoor staan straks o.a. wetenschappers, adviseurs en juristen klaar.
ย 
๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป?
Ga naar www.deplaatsen.com of meld je aan voor het speciale (gratis) informatiewebinar dat Herenboeren Nederland hierover organiseert op 21 juni via https://forms.gle/pW4Rrm6tD7XRE9hq6

Deel dit bericht: