Word jij ook een Herenboer?

Inmiddels zijn de plannen voor het oprichten van Herenboerderij Ulingshof zo ver gevorderd, dat we geïnteresseerden graag uitnodigen om de intentieverklaring voor deelname te tekenen. Door het tekenen van de intentieovereenkomst geef je aan dat je lid wilt worden van de coöperatie Herenboeren Ulingshof.

Op zaterdag 12 maart, zondag 13 maart, zaterdag 19 maart en zondag 20 maart van 10.00-13.00 uur organiseren we inloopochtenden in Grand-café Onder de Linden, D’n Horstgraaf, Auxiliatrixweg 35 in Venlo. Tijdens deze inloopochtenden kan iedereen die lid wil worden van Herenboeren Ulingshof ter plekke een intentieverklaring ondertekenen.
Het bestuur is aanwezig uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. We vinden het fijn om met ieder lid persoonlijk kennis te maken en onder het genot van een kopje koffie te praten over onze plannen!
Ook is er gelegenheid om naar de grond te lopen waar de Herenboerderij gaat komen.

We willen je graag persoonlijk ontmoeten op een van de inloopochtenden. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je vanaf woensdag 9 maart via ulingshof@herenboeren.nl een formulier aanvragen, en dat ingevuld en getekend naar ons terugsturen.

 

Deel dit bericht: