Voorschotbetaling aspirant leden

Onze aspirant leden hebben begin oktober allemaal een e-mail ontvangen om het eerste voorschot te betalen. Hieronder leggen we uit waarom we dit juist nu doen en wat je verder van ons mag verwachten.

Waarom vragen wij nu een bijdrage?
De twee voornaamste redenen zijn de volgende:

  1. Wij hebben nu een betrouwbaar beeld nodig of alle aspirant-leden hun lidmaatschap nog steeds willen doorzetten. Via de aanbetaling vragen wij nu ook een bescheiden financieel commitment.
  2. Wij gaan in het aankomende kwartaal enkele noodzakelijke investeringen en verplichtingen aan ter voorbereiding op de start. Denk aan de volgende zaken: a) vergunningtraject, b) juridisch advies m.b.t. pacht, c) landschapsarchitect. Met het voorschot van 10% per aspirant-lid betalen we deze kosten.

 
Hoe werkt de betaling?
Wij vragen je om €200,- euro, zijnde: 10% van het bedrag van €2.000 euro (en voor eenpersoonshuishoudens €100,-) over te maken naar:
 
NL97 TRIO 0320 4405 08
t.n.v.  Coöperatie Herenboeren Venlo U.A.
o.v.v. je voor- en achternaam, postcode en huisnummer


Blik vooruit
Het voldoen van de aanbetaling betekent dat:

  1. Jij en je eventuele partner worden uitgenodigd voor de aspirant-ledenbijeenkomst, die gepland staat voor woensdag 30 november 2022.
  2. Je bent verzekerd om t.z.t. als één van de eerste 150 huishoudens je aspirant-lidmaatschap te verzilveren en definitief lid te worden.

Natuurlijk houden we je op de hoogte via de nieuwsbrief en we hopen je snel weer te kunnen zien op de bijeenkomst of een ander evenement!
 

Deel dit bericht: